reklama
behej.com behy.cz

běh, běžecké boty a maraton - fórum behej.com a behy.cz

Nejsi přihlášen

#1 2007-01-30 13:48:58

datalusk Pohlaví - muž
Člen

Soustredeni a trenink v tuzemsku i v zahraničí

Rád bych se podělil s ostatními běžci o plánovaní dovolené spojené s běháním a tréninkem v zahraničí,či v tuzemsku,vyměnit si zkušenosti z minulých let a eventuelně se domluvit na nějaké v letošním roce.
Zdravím,Pavel Hotař.

#2 2007-01-30 15:45:03

Oslík Pohlaví - muž
Člen
Místo: Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Celkem: 6044 km
Pohár Behej.com: 160.4 bodu

Re: Soustredeni a trenink v tuzemsku i v zahraničí

Ahoj, mě by se líbilo jet někam na dovolenou, dát si tam závod (u mě půlmaraton) a pak následující týden odpočívat, třeba i jen na Slovensku, to už je jedno smile

Už nemůžeš? Tak musíš!

#3 2007-01-30 17:45:59

pm Pohlaví - muž
Člen
Místo: Havířov
Celkem: 717 km
Web

Vloni jsem byl na korfu v Řecku běhalo tam spousta lidí každé ráno kolem 7-9h.To samé v Benátkách ráno na mostech spousta lidí.Ale po pravdě jedinej čech jsem byl já.Podobně to bude asi všude v zahraničí.Jo moc fajn vzpomínka teď v zimě.

http://www.maratonec.estranky.cz/ - osobní stránky běžeckého blázna           petr_minarik@centrum.cz
http://petrminarik.rajce.idnes.cz/ - fotogalerie

#4 2007-01-30 17:54:52

Mirro Pohlaví - muž
Člen
Místo: Glasgow, Scotland
Celkem: 3004 km
Web

To je zivotni styl, ktery se mi moc libi. Ted letim do Prahy a mam samozrejme sbalene botky. Jinak s timo zivotnim stylem chci jit jeste dal: mit praci a zpusoby vydelavani takove, abych prijmy mohl uskutecnovat kdekoliv na svete. To znamena, cestovat, behat a i pracovat. Na tento styl vam mohu velmi doporucit dalsi skvely server: www.financnik.cz

#5 2007-01-30 18:43:09

sargo Pohlaví - muž
Člen
Celkem: 312 km

ahoj , umím si představit odjet teď někam do tepla a tam v klidu v tílku trénovat ,ale dávat si pořádný kudly někde v horách má taky něco dosebe a jelikož nemám čas ani prachy navíc někam jet a jsem z Jizerských hor budu si říkat , že čím víš a čím drsnější podmínky,tím víc mi to dá smile a na rychlost je ještě čas.
takže kilákům zdar .)

stačí jenom chtít , ale opravdu chtít ...

Board footer